Menu
Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI

 

 

Niniejsza Polityka Prywatności, stanowiąca załącznik do Regulaminu sklepu internetowego

dostępnego pod adresem www.outlet.gsm.pl jako jego integralna część, określa zasady przetwarzania danych osobowych i warunki zachowania poufności danych przekazywanych przez Klientów.

  1. Administratorem danych osobowych w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U. 1997 Nr 133 poz. 883 z późn. zm.) Łukasz Szot prowadzący działalność gospodarczą pod firmą Łukasz Szot NetRepublic z siedzibą w Niepołomicach (32-005), przy ul. Wielicka 47A, posiadający NIP: 6782684612, REGON: 356890110, zarejestrowany w Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez Ministra Gospodarki,  adres e-mail: sklep@outlet.gsm.pl.
  2. Dane osobowe przekazywane Administratorowi są przetwarzane, w tym przechowywane, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa polskiego.
  3. Dane zbierane w Serwisie są udostępniane przez Użytkownika, którego dotyczą  poprzez wypełnienie dostępnych w Serwisie formularzy, podczas kontaktu telefonicznego, za pomocą wiadomości elektronicznych, a także są pobierane automatycznie przez system informatyczny wykorzystywany przez Administratora podczas wizyty Użytkownika na stronie internetowej Serwisu – dotyczy plików cookies.
  4. Podanie prawdziwych danych osobowych wymienionych w Regulaminie jest dobrowolne i niezbędne do skutecznego zrealizowania transakcji zawieranej za pośrednictwem Serwisu.
  5. Administrator gromadzi dane podawane przez Użytkowników, tj. aktualny i czynny adres email, imiona i nazwisko lub nazwa przedsiębiorcy, ulicę, numer domu  i ewentualnie lokalu, kod pocztowy, miasto, kraj, województwo; w przypadku Klientów korzystających z opcji otrzymania faktury VAT - NIP Klienta.
  6. W sytuacji kontaktu email lub telefonicznego Użytkownik może zostać poproszony o podanie swojego adresu email.
  7. Dane osobowe Klientów są wykorzystywane w celu obsługi i realizacji zamówienia.
  8. Dane Klientów, którzy złożyli zamówienie, są przetwarzane za ich zgodą.
  9. Dane osobowe, które Użytkownik podaje podczas kontaktu email lub telefonicznego z Administratorem Serwisu, będą wykorzystywane wyłącznie w celu udzielenia odpowiedzi na zapytanie Użytkownika.
  10. W przypadku podejrzenia złamania prawa, dane osobowe będą udostępnione odpowiednim organom państwowym na ich żądanie, odpowiednim organom państwowym na ich żądanie na podstawie odpowiednich przepisów prawa, innym osobom i podmiotom – w przypadkach przewidzianych przez przepisy prawa.
  11. Administrator Serwisu pod żadnym pozorem nie odsprzedaje i nie udostępnia danych osobowych podmiotom trzecim poza sytuacjami opisanymi powyżej.
  12. Administrator Serwisu będzie się kontaktował z Użytkownikami przede wszystkim za pośrednictwem poczty elektronicznej lub ewentualnie telefonicznie lub listownie w sprawach związanych z realizacją zamówień zawieranych za pośrednictwem Serwisu.
  13. Każdy Użytkownik ma prawo zmienić lub zaktualizować swoje dane osobowe, przesyłając dyspozycję do Administratora e-mailem na adres: sklep@outlet.gsm.pl.
  14. Administrator stosuje najnowsze technologie i specjalne procedury ochrony danych osobowych. Dane osobowe są przechowywane w bazie danych, w której zastosowano środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych zgodne z wymaganiami określonymi przez powszechnie obowiązujące przepisy prawa dotyczące ochrony danych osobowych.
  15. Do danych osobowych przetwarzanych w systemie Administratora systemu mają dostęp wyłącznie osoby posiadające pisemne upoważnienie do przetwarzania danych osobowych w systemie.
  16. Podmiotem zbierającym dane jest Administrator Serwisu.
  17. Podczas wizyty w Serwisie system Administratora automatycznie pobiera tzw. pliki cookies, tj.: publiczny adres IP komputera, z którego nadeszło zapytanie nazwę stacji klienta, nazwa Użytkownika podawana w procesie autoryzacji, czas nadejścia zapytania, pierwszy wiersz żądania http, kod odpowiedzi http, liczbę wysłanych przez serwer bajtów, adres URL strony poprzednio odwiedzanej przez Użytkownika - w przypadku gdy przejście do strony Serwisu nastąpiło przez link, informacje o przeglądarce Użytkownika, informacje o błędach jakie nastąpiły przy połączeniu.
  18. Administrator Serwisu wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia logowania się do konta w Serwisie, monitorowania ruchu Użytkowników w Serwisie, opracowania statystyk korzystania z Serwisu. Pliki cookies pozwalają ponadto Użytkownikom na zachowanie ich parametrów nawigacyjnych w Serwisie.
  19. Użytkownik może w dowolnym momencie zablokować zbieranie takich informacji wyłączając opcję obsługi cookies w ustawieniach przeglądarki. Administrator Serwisu nie gwarantuje jednak poprawnego działania Serwisu przy nieaktywnej obsłudze cookies w przeglądarce.
  20. Administrator Serwisu zastrzega sobie prawo do wprowadzenia zmian w niniejszym dokumencie. Zmiany będą publikowane na stronie www.outlet.gsm.pl.

 

 

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl